Jei liko maltos mėsos likučių, pagaminkite šį patiekalą: šeimai patiks

(1)

Iš maltos mėsos galite pasigaminti įvairiausių patiekalų - tam nebūtina turėti ypatingų kulinarinių įgūdžių.

Maltos mėsos troškinys

Ingredientai:

300 g maltos kiaulienos ir jautienos;

3 bulvės;

1 pomidoras;

1 svogūnas;

150 g kietojo sūrio;

1 kiaušinis;

100 g grietinės arba majonezo;

aliejaus formoms ištepti;

druskos ir prieskonių pagal skonį.

Gaminimas:

Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir prieskonių, gerai išmaišykite. Ištepkite kepimo indą riebalais ir sudėkite į jį bulvių griežinėlius.

4 valgomuosius šaukštus majonezo arba grietinės sumaišykite su 3 valgomaisiais šaukštais verdančio vandens, pagardinkite druska ir pipirais ir užpilkite padažą ant bulvių.

Ant viršaus sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną. Įdėkite maltos mėsos ir pomidorų griežinėlių.

Pabaigoje padarykite majonezo tinklelį ir apibarstykite apkepą tarkuotu sūriu.

Kepkite patiekalą 35 minutes 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Skanaus!

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder