Kaip pasigaminti šaltos arbatos, kad ji būtų dar skanesnė

Yra vienas ingredientas, dėl kurio arbata taps saldesnė.

Karštą vasaros dieną paprastai norisi atsigerti ko nors šalto. Šiuo atveju tinka stiklinė šaltos arbatos.

Žurnalas "Parade" papasakojo, ką daryti, kad arbata būtų dar skanesnė.

Ekspertų teigimu, geriausias ingredientas tam gali būti uogienė.

Gėrimui paruošti reikia bet kokios arbatos: maišeliuose arba birių lapelių, taip pat bet kokios uogienės.

Ekspertai pataria arbatą virti šiek tiek stipresnę nei įprastai - iš esmės, vietoj vieno maišelio naudokite du.

Tada palaukite, kol arbata atvės, tada į ją įdėkite ledo, atsisėskite ir atsipalaiduokite.

Jei į gėrimą įdėsite uogienės, jis bus ne tik skanus, bet ir gražus.

Reikėtų pažymėti, kad per karščius ne visada norisi ruošti arbatą, bet jei ją pasigaminsite tokiu būdu, tai bus geras variantas atvėsti. 

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder