Jums reikės:
1 butelio sauso raudono vyno
1 apelsino, supjaustyto griežinėliais
8 gvazdikėlių
2 cinamono lazdelių
2 žvaigždinių anyžių
2-4 šaukštų cukraus/medaus
papuošimui - apelsino griežinėlių, cinamono lazdelių, žvaigždinių anyžių
Gaminimas:
Sumaišykite ingredientus. Supilkite vyną, sudėkite apelsino griežinėlius, gvazdikėlius, cinamono lazdeles, anyžių ir saldiklį į puodą. Išmaišykite.
Virkite. Virkite gėrimą vidutinėje-aukštoje kaitroje, kol pradės garuoti. Neleiskite gėrimui pradėti burbuliuoti. Sumažinkite kaitrą, uždenkite ir leiskite virti 15 minučių.
Paragaukite, jei trūksta - pasaldinkite.
Patiekite karščiui atspariose stiklinėse, papuoškite pasirinktais papuošimais.
Rašyti komentarą