Jums reikės:
1 ratukas Camembert sūrio – tai sūris, pateikiamas kartu su medine dėžute
1 skiltelė česnako, supjaustyta
1 šakelė šviežio čiobrelio
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Skrudinto prancūziško batono riekelių
Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių C.
Išvyniokite sūrį ir išmeskite plastikinę plėvelę. Įdėkite sūrį atgal į dėžutę. Viršuje nubraukite kryžminiu būdu.
Į sūrio viršų įspauskite česnako gabalėlius ir pabarstykite šviežiais čiobreliais.
Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir perkelkite ant kepimo skardos.
Kepimo skardą įdėkite į orkaitę ir kepkite 20 minučių. Išimkite ir leiskite sustingti 2–3 minutes prieš patiekdami su skrudintu batonu.
Skanaus!
Šaltinis: www.whatsgabycooking.com

Rašyti komentarą