Kodėl patyrę virėjai kepdami bulves deda miltų - atsakymas jus nustebins
Kad keptos bulvės būtų labai skanios, reikia pasiekti tobulą pusiausvyrą tarp burnoje tirpstančio trapaus minkštimo ir auksinės traškios plutelės.
Tačiau, kaip paaiškėjo, tai gana sudėtinga užduotis.
Kad su ja susidorotumėte, kulinarai pataria ruošiant keptas bulves naudoti kvietinius miltus.
Dėl tokio paprasto komponento patiekalas pasirodys tarsi būtų gamintas ne namuose, o elitiniame restorane. Bulvės išliks minkštos ir švelnios, tačiau plutelė "susigers" beveik akimirksniu.
Taip pat svarbu teisingai įberti miltų, antraip galite negauti tokio rezultato, kokio tikėjotės.
Prieš pat kepimą iš anksto nuplautas ir nusausintas bulves reikia sudėti į sietelį ir įberti 1 valgomąjį šaukštą miltų.
Tolygiai paskirstykite produktą.
Tame pačiame etape, beje, galite įdėti ir bet kokių prieskonių.
Po to jau galite pradėti gaminti maistą.
Prisiminkite dar vieną "auksinę taisyklę": sūdyti bulves galite tik tada, kai patiekalas jau išviręs.
Priešingu atveju jis praras savo formą.
Rašyti komentarą