Labai gardus ir lengvai paruošiamas - sluoksniuotas Kalėdinis desertas

Sluoksniuotas imbierinis desertas jūsų Kalėdų stalui:

Ingredientai

ŽIEMOS Vynas 100 ml

Greitai užšaldytos šilauogės 250 g

Imbieriniai sausainiai ICA 150 g

Pasterizuota grietinėlė 30 % rieb. 200 ml

Varškė 9 % rieb. 3 šaukštas (-ai)

Cukrus 3 šaukštas (-ai)

Vanilinis cukrus 1 šaukštelis (-iai)

Imbieriniai sausainiai papuošimui

Gaminimo eiga

Uogas sudėkite į dubenį ir užpilkite karštu vyno gėrimu.

Palikite įsigerti apie 30 min.

Imbierinius sausainius susmulkinkite nedideliais gabalėliais.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Įmaišykite varškę.

Jei pageidaujate, į kremą galite įpilti ir karšto vyno.

Į stiklines išdėliokite sutrintus meduolius, ant viršaus uždėkite karštame vyno gėrime pamirkytas uogas, o po to – kremą.

Sluoksniuokite, kol taurė prisipildys.

Padėkite į šaldytuvą 1-3 valandoms arba patiekite iš karto.

Patiekdami papuoškite meduoliais.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder