Ingredientai
ŽIEMOS Vynas 100 ml
Greitai užšaldytos šilauogės 250 g
Imbieriniai sausainiai ICA 150 g
Pasterizuota grietinėlė 30 % rieb. 200 ml
Varškė 9 % rieb. 3 šaukštas (-ai)
Cukrus 3 šaukštas (-ai)
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis (-iai)
Imbieriniai sausainiai papuošimui
Gaminimo eiga
Uogas sudėkite į dubenį ir užpilkite karštu vyno gėrimu.
Palikite įsigerti apie 30 min.
Imbierinius sausainius susmulkinkite nedideliais gabalėliais.
Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Įmaišykite varškę.
Jei pageidaujate, į kremą galite įpilti ir karšto vyno.
Į stiklines išdėliokite sutrintus meduolius, ant viršaus uždėkite karštame vyno gėrime pamirkytas uogas, o po to – kremą.
Sluoksniuokite, kol taurė prisipildys.
Padėkite į šaldytuvą 1-3 valandoms arba patiekite iš karto.
Patiekdami papuoškite meduoliais.

Rašyti komentarą