Tortas su sausainiais ir varškės kremu
Ingredientai:
Krekeriai - 500 g;
pieno - 80 ml;
sviestas - 200 g;
cukrus - 150 gr;
varškė - 400 gr;
grietinė - 200 g.
Gaminimas:
Prieš tai iš šaldytuvo išimkite sviestą, kad jis būtų minkštas.
Sviestą ir cukrų išsukite mikseriu iki vientisos masės.
Į sviestą sudėkite grietinę, cukrų ir varškę, išplakite mikseriu iki vientisos masės.
Torto formos dugną išklokite pergamentu.
Krekerius pamirkykite piene ir vienu sluoksniu sudėkite į torto formą.
Sausainių sluoksnį aptepkite varškės kremu.
Tada sluoksnius kartokite, kol visi sausainiai bus paruošti.
Viršutinį torto sluoksnį pabarstykite sausainių trupiniais.
Palikite tortą šaldytuve per naktį, kad įsigertų.
Skanaus!
Rašyti komentarą