Lietiniai blynai be gliuteno - lengva, sveika ir skanu

Naudokite specialius gliuteno neturinčius miltus ir paruoškite nuostabius lietinius blynelius. 

Jums reikės:

    125g miltų be gliuteno
    1 kiaušinio
    250ml pieno
    sviesto kepimui 

Gaminimas:

Sudėkite miltus į dubenį ir padarykite skylutę centre. Į ją įmuškite kiaušinį ir įpilkite ketvirtadalį pieno. Naudokite elektrinį plaktuvą ir išplakite mišinį. Įmaišykite likusį pieną. Leiskite tešlai pastovėti 20 minučių. 

Įkaitinkite keptuvę ir įdėkite gabalėlį sviesto. Kai sviestas pradės putoti, įpilkite šiek tiek tešlos į keptuvę, paskleiskite ją per visą keptuvę, jei norite plono blynelio. Kepkite, kol blynelis įgaus auksinę-rudą spalvą, iškepkite kitą pusę. 

Patiekite su agavų sirupu. Galite patiekti su pasirinktu blynelių įdaru. 

Šaltinis: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/gluten-free-pancakes

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder