Jums reikės:
125g miltų be gliuteno
1 kiaušinio
250ml pieno
sviesto kepimui
Gaminimas:
Sudėkite miltus į dubenį ir padarykite skylutę centre. Į ją įmuškite kiaušinį ir įpilkite ketvirtadalį pieno. Naudokite elektrinį plaktuvą ir išplakite mišinį. Įmaišykite likusį pieną. Leiskite tešlai pastovėti 20 minučių.
Įkaitinkite keptuvę ir įdėkite gabalėlį sviesto. Kai sviestas pradės putoti, įpilkite šiek tiek tešlos į keptuvę, paskleiskite ją per visą keptuvę, jei norite plono blynelio. Kepkite, kol blynelis įgaus auksinę-rudą spalvą, iškepkite kitą pusę.
Patiekite su agavų sirupu. Galite patiekti su pasirinktu blynelių įdaru.
Šaltinis: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/gluten-free-pancakes
Rašyti komentarą