Jums reikės:
1 didelio sunokusio mango
6 pluoštelių mėtos lapelių
1/4 šaukštelio druskos
3 šaukštų medaus
2 šaukštų šviežių žaliųjų citrinų sulčių
Gazuoto vandens, žaliųjų citrinų skiltelių, prieskonių mišinio tajinpatiekimui
Gaminimas:
Sumaišykite didelį paruoštą (nuluptą, supjaustytą, be kaulo) mangą, supjaustytus mėtos lapelius, druską dideliame maisto elektriniame trintuve ir sutrinkite iki vientisos masės. Įmaišykite medų, žaliųjų citrinų sultis.
Paragaukite ir pakoreguokite saldumą pagal skonį (medumi ar žaliosios citrinos sultimis).
Gėrimas turėtų būti saldus, lyg punšas.
Nepamirškite, jog gėrimas prasiskies gazuotu vandeniu.
Įpilkite šiek tiek tajin padažo ant lėkštės.
Paruoškite stiklinę patiekimui.
Sudrėkinkite stiklinės kraštą žaliųjų citrinų sultimis ir įspauskite į tajin padažą. Įdėkite 3 šaukštus paruošto mangų mišinio į stiklinę, įdėkite ledo kubelių ir užpilkite 170 ml gazuoto vandens.
Patiekite su žaliosios citrinos skiltele.
Rašyti komentarą