Naminiai varškės sūreliai - privalote išbandyti!

Pateikiame saldžių varškės sūrelių, glazūruotų pienišku šokoladu ir lazdyno riešutais, receptą, kurį įsimylės kiekvienas.

Ingredientai:

Varškės masei:

varškės 9% - 400g

sviesto - 50g

kondensuoto pieno - 50g

vanilės ekstrakto - 1 šaukštelis

Karamelei:

rudojo cukraus - 150g

sviesto - 35g

medaus - 25g

vandens - 25g

vanilinio cukraus - 1 paketėlis

grietinėlės 30% - 100g

Glajui:

pieninio šokolado - 200g

augalinio aliejaus - 70g

susmulkintų lazdyno riešutų - 30g

Gaminimas:

Sūrio masė

Visus komponentus sutrinkite trintuvu iki vientisos varškės masės.

Karamelė

Sviestą, cukrų ir medų užvirinkite. Kai mišinys užvirs, sumažinkite ugnį ir uždenkite puodą dangčiu, palikite mišinį pastovėti 5 minutes.

Karamelė turi būti gražios aukso spalvos. Pašildykite grietinėlę su vanile. Į karamelę plona srovele, nuolat maišydami, supilkite vanilinę grietinėlę.

Karamelę virkite dar 4-6 minutes. Ji vis dar atrodys gana skysta, bet atvėsusi sutirštės.

Nuimkite karamelę nuo ugnies ir atvėsinkite.

Gurmaniškas glajus

Riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje, kad atsiskleistų jų skonis. Ištirpinkite šokoladą ir sumaišykite jį su augaliniu aliejumi bei riešutais.

Naudokite specialią silikoninę formą batonėliams užšaldyti. Visų pirma, formeles ištepkite šokoladu, vėliau dėkite nestorą sluoksnį varškės, po to tepkite karamelę ir ant viršaus dėkite vėl varškės masę.

Ant sūrelio viršaus tepkite šokolado sluoksnį ir šaldykite sūrelius šaldiklyje, kol sustings.

Skanaus!

 

Šaltinis: www.whereiscake.com

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.