Nekepti pyragai labai populiarūs tarp žmonių, kurie nemėgsta vargti su tešla. Nekepti pyragai su sausainiais yra labai skanūs ir gražios išvaizdos.
Tokį tortą ne gėda dėti ant šventinio stalo. Paruoštą desertą galima papuošti kakavos milteliais arba lydytu šokoladu.
Pyragas be kepimo su sausainiais ir bananais
Be bananų, į tortą galima dėti bet kokių kitų vaisių ar uogų.
grietinė - 400 g;
vandens - 125 ml;
sausainiai - 350 g;
bananai - 3 vnt;
cukrus - 150 gr;
želatinos - 25 gr;
vanilinio cukraus pagal skonį.
Gaminimas:
Želatiną užpilkite 125 ml verdančio vandens ir maišykite, kol ištirps.
Sausainius sulaužykite nedideliais gabalėliais arba sutrupinkite kočėlu.
Bananus supjaustykite tokiais pat gabalėliais kaip ir sausainius.
Bananus ir sausainius sudėkite į didelį dubenį.
Išplakite grietinę su įprastu ir vaniliniu cukrumi mikserio dubenyje.
Plakant plona srovele supilkite karštą vandenį ir želatiną.
Grietinėlę plakite dar apie minutę.
Supilkite grietinėlę ant dubenyje esančių bananų ir sausainių.
Masę išmaišykite šaukštu.
Torto formą išklokite maistine plėvele, kad būtų lengviau išimti tortą.
Supilkite masę į torto formą ir palikite šaldytuve kelioms valandoms arba per naktį.
Išimkite tortą iš formos ir papuoškite pagal savo skonį.
Rašyti komentarą