Ingredientai:
7 g sausų mielių, 250 g kvietinių miltų,
50 g šviežių tarkuotų burokėlių,
100 ml šviežiai spaustų burokėlių sulčių,
pusė šaukštelio druskos,
pusė šaukštelio cukraus.
Viršui:
1 kriaušė,
100 g ožkų sūrio,
50 g rikotos,
40 g mėlynojo pelėsinio sūrio,
saujelė šviežių jaunų burokėlių lapų.
GAMINIMAS
Iš nurodytų ingredientų išminkyti tešlą. Ji turi būti minkšta, truputį lipni.
30 min. palikti šiltai. Iš pakilusios iškočioti picos pagrindą ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti 30 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C.
Ant iškepusio pagrindo išdėlioti plonomis riekelėmis raikytą kriaušę.
Ant viršaus užberti visų tarkuotų sūrių mišinį. Kepti apie 10 min. tokios pat temperatūros orkaitėje.
Patiekti apibarsčius burokėlių lapais.
Rašyti komentarą