Pasigaminkite šį lengvai paruošiamą, tobulo skonio desertą: Jogurtinė panna cotta

Jogurtinė panna cotta. Šis desertas itin lengvai paruošiamas, tiks vakarėliui. Grietinėlės ir jogurto kombinacija šį desertą paverčia elegantišku ir gaiviu. Vaisiai ir traškūs sausainiai užtikrins, kad kiekvienas kąsnis būtų tobulo skonio!

Archyvų nuotr.

Jums reikės:

3 želatinos lapelių

400 ml grietinėlės

100 g rudojo cukraus

2 šaukštų vanilės pupelių pastos

400 g graikiško jogurto

400 g braškių

traiškytų sausainių patiekimui

mėtos lapelių patiekimui

Archyvų nuotr.

Gaminimas:

Įdėkite želatinos lapelius į dubenį ir užpilkite šaltu vandeniu.

Įpilkite grietinėlę į puodą su cukrumi ir vanilės pasta. Užvirkite mišinį ir išjunkite ugnį.

Išimkite želatinos lapelius iš vandens ir įmaišykite į grietinėlės mišinį, vėliau įmaišykite jogurtą.

Kai mišinys bus vientisos konsistencijos padalinkite jį į mažas stiklines ar espresso puodelius.

Atidėkite šaldytuve sušalti per naktį.

Kitą dieną supjaustykite braškes ir paruoškite panna cott'ą patiekimui.

Galite desertą patiekti stiklinėse arba apversti desertą iš stiklinės į mažą lėkštutę.

Patiekite su braškėmis, sirupu bei mėtos lapeliais. Itin skanu desertą patiekti su traiškytais sausainiais.

Skanaus!

Archyvų nuotr.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder