Puikaus burokėlių pyrago receptas

(1)

Ar kada pagalvojote, kad daržoves galite valgyti kaip desertą? Profesionalūs virtuvės šefai nevengia eksperimentuoti ir sukuria burnoje tirpstančius desertus iš įvairių daržovių.  Siūlome jums puikaus burokėlių pyrago receptą.

Ingredientai:

1 ¾ puodelio miltų,

 75 ml kakavos miltelių,

1 ½ šaukšto maistinės sodos,

½ šaukšto druskos,

250 ml kambario temperatūros sviesto,

¾ puodelio balto cukraus,

¾ puodelio rudo cukraus.

3 kiaušiniai,

¾ puodelio burokėlių tyrės,

1 šaukštas vanilės,

¾ puodelio pasukų.

reklama

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir ištepkite kepimo indą sviestu, ir pabarstykite miltais.

Dubenyje sumaišykite visas sausas sudedamąsias dalis.

Kitame dubenyje elektriniu maišikliu iki purios masės išplakite sviestą ir cukrų. Plakdami į masę įmuškite kiaušinius. Sudėkite burokėlius ir vanilę.

Sumažinkite elektrinio maišiklio greitį ir pakaitomis dėkite sausas sudedamąsias dalis ir pilkite pasukas. Pradėkite ir baikite sausa sudedamąja dalimi.

Sukrėskite tešlą į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 30 minučių.

Palikite pyragą atvėsti. Valgykite su šokoladu ar ledais.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder