Raugintų kopūstų sriuba - tobulai skani

(1)

Raugintų kopūstų sriubos receptas.

Ingredientai:

0,5 kg - kiaulienos kaulai/mėsa;

2 litrai vandens;

0,5-0,7 litro - rauginti kopūstai (priklausomai kokio tirštumo sriubos norite);

1 morka; 1 svogūnas;

1 šaukštas sviesto ir šlakelis augalinio aliejaus;

3-4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo;

2-3 lauro lapai, 5 juodieji pipirai.

Gaminame: raugintų kopūstų sriuba

1. Į puodą pilame vandenį, dedame mėsą, raugintus kopūstus, prieskonius, užviriname ir verdame 1 valandą.

2. Keptuvėje ištirpiname sviestą, pilame šlakelį augalinio aliejaus. Riebalus įkaitiname ir juose pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną ir stambia tarka sutarkuotą morką. Keptuvės turinį sukrečiame į puodą ir verdame dar ~20 minučių, kol kopūstai suminkštės.

3. Prieš baigiant virti dedame pomidorų padažą.

Raugintų kopūstų sriuba patiekiama su bulvėmis virtomis su lupenomis. Skanaus!

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder