Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marija
Marija,

Nuo kada sūris turi veislę, o ne rūšį?

Marija
Marija,

Nuo kada sūris turi veislę, o ne rūšį?

Kvadratinis trikampis
Kvadratinis trikampis,

Griežtai liepia: įdėkiye sūrį į indą, kuris UŽDARYTAS! Vaje. Niekaip nesugebėsiu. Įdėčiau į indą, atvirą, atidarytą, tada uždengčiau, uždaryčiau. Būtų visai gerai. Bet čia griežtai liepia kitaip: įdėt į uždarytą, gal telepatijos būdu ar kaip nors dar mandriau... "Nuostabūs" patarimai, superdėkui.
.

vidas
vidas,

Pasaulį apkeliavau, tokio sūrio laikymo nemačiau.

Sofija
Sofija,

Iki dabar girdėjau kad fermentuoti produktai patys sveikiausi žmogaus organizmui. Tai kas čia per naujiena ,ponas Gintarai? O kad sūriai priskiriami veislėms,o ne rūšims?!Sužinojau daug “naujienų”.

Gintaras
Gintaras ,

Fermentinis sūris yra pats blogiausias maisto produktas žmogaus sveikatai. Pirmiausiai, ar pagalvojame, jog fermentinis sūris ilgai brandinamas, todėl faktiškai, grubiai tariant, suvalgome tokiu būdu ,,baltymų dvėselieną’’. Čia panašiai kaip ir ilgo veikimo termino makaronai, kurių sudėtį sudaro tik du komponentai, būtent kiaušinio trynys ir kvietiniai miltai./ Beje to, fermentinis sūris turi daug druskos, riebalų ir cholesterolio. Šis produktas yra labai sunkiai virškinamas, todėl nežinau, kam jis gali būti stipriai naudingas?

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.