Mielieji, labai prašau nesižavėti šiuo produktu, kadangi yra labai nesveikas žmogaus organizmui. Kadangi fermentinis sūris ilgai brandinamas, tai, man regis, suvalgome baltymų ,,dvėselieną’’, grubiai tariant... Taip pat kenksmingas, nes: 1) labai sūrus; 2) labai riebus; 3) turi labai daug (po kiaušinio trynio ir sviesto) cholesterolio; 4) sunkiai virškinamas. / Rekomenduoju valgyti ekologišką pieno bendrovės ,,Žemaitijos pienas’’ - varškę ir varškės sūrį!!!
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Mielieji, labai prašau nesižavėti šiuo produktu, kadangi yra labai nesveikas žmogaus organizmui. Kadangi fermentinis sūris ilgai brandinamas, tai, man regis, suvalgome baltymų ,,dvėselieną’’, grubiai tariant... Taip pat kenksmingas, nes: 1) labai sūrus; 2) labai riebus; 3) turi labai daug (po kiaušinio trynio ir sviesto) cholesterolio; 4) sunkiai virškinamas. / Rekomenduoju valgyti ekologišką pieno bendrovės ,,Žemaitijos pienas’’ - varškę ir varškės sūrį!!!
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.