Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gintaras
Gintaras ,

Mielieji, labai prašau nesižavėti šiuo produktu, kadangi yra labai nesveikas žmogaus organizmui. Kadangi fermentinis sūris ilgai brandinamas, tai, man regis, suvalgome baltymų ,,dvėselieną’’, grubiai tariant... Taip pat kenksmingas, nes: 1) labai sūrus; 2) labai riebus; 3) turi labai daug (po kiaušinio trynio ir sviesto) cholesterolio; 4) sunkiai virškinamas. / Rekomenduoju valgyti ekologišką pieno bendrovės ,,Žemaitijos pienas’’ - varškę ir varškės sūrį!!!

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.