Jums reikės:
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 pjaustyto geltonojo svogūno
3 pjaustytų morkų
3 pjaustytų saliero lazdelių
2 trintų česnako skiltelių
1 šaukšto sojų padažo
1 šaukštelio džiovinto čiobrelio
1 skardinės avinžirnių
Pasirinktų makaronų
8 stiklinių vandens
druskos
pipirų
Gaminimas:
Dideliame puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, pakepinkite svogūną, morkas, salierą, kol daržovės suminkštės. Sudėkite česnaką, sojų padažą, čiobrelio ir pamaišykite apie minutę.
Sudėkite avinžirnius, makaronus, vandenį, du šaukštelius druskos, pipirų, užvirkite mišinį. Sumažinkite kaitrą ir virkite 10 - 15 minučių.
Paragaukite, jei reikia - pagardinkite prieskoniais.
Šaldytuve galima laikyti sriubą iki 5 dienų.
Skanaus!
Šaltinis: https://detoxinista.com/vegetarian-chicken-noodle-soup/
Rašyti komentarą