Sušildanti avinžirnių sriuba, kuri jus nustebins nuostabiu skoniu

Neįtikėtinai paprastai pagaminama sriuba, kuri ne tik praturtins organizmą naudingomis medžiagomis, tačiau taip pat ir sušildys. 

Jums reikės:

1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 pjaustyto geltonojo svogūno 
3 pjaustytų morkų
3 pjaustytų saliero lazdelių 
2 trintų česnako skiltelių
1 šaukšto sojų padažo
1 šaukštelio džiovinto čiobrelio
1 skardinės avinžirnių
Pasirinktų makaronų
8 stiklinių vandens
druskos
pipirų 

Gaminimas:

Dideliame puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, pakepinkite svogūną, morkas, salierą, kol daržovės suminkštės. Sudėkite česnaką, sojų padažą, čiobrelio ir pamaišykite apie minutę. 

Sudėkite avinžirnius, makaronus, vandenį, du šaukštelius druskos, pipirų, užvirkite mišinį. Sumažinkite kaitrą ir virkite 10 - 15 minučių.

Paragaukite, jei reikia - pagardinkite prieskoniais. 

Šaldytuve galima laikyti sriubą iki 5 dienų. 

Skanaus! 

Šaltinis: https://detoxinista.com/vegetarian-chicken-noodle-soup/

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder