Jums reikės:
1 šaukšto avokado ar alyvuogių aliejaus
pusės svogūno, smulkiai supjaustyto
3 česnako skiltelių
šiek tiek imbiero
1/4 šaukštelio ciberžolės
1/4 šaukštelio rūkytos paprikos
1/2 šaukštelio garam masala
1/2 šaukštelio kumino
400 g pomidorų padažo
pusės stiklinės vandens
1/2 šaukštelio druskos
1 šaukštelio druskos
4 stiklinių iškeptų vištienos ar kalakutienos kukulių
Pabaigai:
2 šaukštų sviesto
1/3 stiklinės riebios grietinėlės
Patiekimui:
1 1/2 stiklinių virtų basmati ryžių
1/4 stiklinės šviežios kalendros
Gaminimas:
Išvirkite ryžius pagal instrukcijas.
Įkaitinkite aliejų keptuvėje, sudėkite svogūnus, česnakus, imbierą ir prieskonius. Kepkite, kol suminkštės.
Sudėkite pomidorų padažą, supilkite vandenį, įberkite druskos, cukraus. Virkite 10-15 minučių.
Perkelkite padažą į maisto trintuvą ir sutrinkite iki purios konsistencijos mišinio.
Perkelkite padažą atgal į keptuvę, sudėkite mėsos kukulius, leiskite išvirti.
Sudėkite sviestą ir grietinėlę, leiskite padažui įsigerti.
Patiekite su ryžiais ir kalendra.
Šaltiis: https://pinchofyum.com

Rašyti komentarą