Jums reikės:
2 vandens stiklinių (atskirose stiklinėse)
1/3 stiklinės želatinos miltelių
2/3 stiklinės pasirinkto saldiklio (arba cukraus)
2 šaukštelių vanilės ekstrakto
Gaminimas:
Mažame dubenyje supilkite stiklinę vandens ir įberkite želatinos miltelių. Leiskite išbrinkti 10 minučių.
Mažame puode užvirkite likusį vandenį su saldikliu. Reguliariai maišykite, kol užvirs. Nuimkite nuo kaitros.
Supilkite želatinos mišinį į dubenį, mažu greičiu plakite elektriniu trintuvu 30 sekundžių. Lėtai supilkite verdančio vandens ir saldiklio mišinį, įpilkite vanilės ekstrakto ir plakite apie 10-12 minučių, kol susiformuos standus mišinys.
Perkelkite zefyrų mišinį į pasirinktą platų dubenį, laikykite šaldytuve bent 2 valandas.
Supjaustykite pyragą į norimo dydžio zefyrus.
Skanaus!
Šaltinis: https://thebigmansworld.com
Rašyti komentarą