Reikalingi produktai:
pusė nedidelio kopūsto,
1 morka,
50 g pievagrybių,
1 svogūnas,
pusė poro,
1 paprika,
1 skiltelė česnako,
druskos, maltų pipirų pagal skonį,
250 g „Spring rolls“ tešlos
1 kiaušinis
250 ml aliejaus.
GAMINIMAS
Visas daržoves ir grybus smulkiai supjaustyti. Pagardinti smulkintu česnaku ir prieskoniais, apkepinti su šiek tiek aliejaus, kol suminkštės. Palikti atvėsti.
Į atšilusios tešlos lakštus dėti daržovių įdaro ir, patepus kraštus kiaušinio plakiniu, suvynioti suktinukus.
Paruoštus suktinukus virti įkaitintame aliejuje (jis turi apsemti), kol gražiai apskrus. Dėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių. Galima patiekti su saldžiarūgščiu arba aštriu padažu.
Rašyti komentarą