Traškios tešlos suktinukai „Spring rolls“

Nors Lietuvoje galima rasti daugybę azijietiškų restoranėlių, daugumai Tolimųjų Rytų šalių maistas vis dar atrodo paslaptinga egzotika. Metas praskleisti paslapties šydą ir užlieti savo virtuvę skaniausiais Azijos aromatais!
 

Reikalingi produktai:

pusė nedidelio kopūsto,

1 morka,

50 g pievagrybių,

1 svogūnas,

pusė poro,

1 paprika,

1 skiltelė česnako,

druskos, maltų pipirų pagal skonį,

250 g „Spring rolls“ tešlos

1 kiaušinis

250 ml aliejaus.

GAMINIMAS

Visas daržoves ir grybus smulkiai supjaustyti. Pagardinti smulkintu česnaku ir prieskoniais, apkepinti su šiek tiek aliejaus, kol suminkštės. Palikti atvėsti.

Į atšilusios tešlos lakštus dėti daržovių įdaro ir, patepus kraštus kiaušinio plakiniu, suvynioti suktinukus.

Paruoštus suktinukus virti įkaitintame aliejuje (jis turi apsemti), kol gražiai apskrus. Dėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių. Galima patiekti su saldžiarūgščiu arba aštriu padažu.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder