Varškės lazdelės: neapsakomai gardus desertas bet kokia proga!

(3)

Štai dar viena puiki idėja, ką galima pasigaminti iš varškės. Tešla išeina panaši į varškės masę. Bet desertas yra kur kas įdomesnis ir visiškai skirtingo skonio.

Sudėtis:

500 g varškės

1-2 kiaušiniai

2 šaukštai grietinės

1-2 šaukštai cukraus

1 puodelis miltų

0,5 šaukštelio sodos

žiupsnelis druskos

70 ml saulėgrąžų aliejaus

cukraus pudros

Gaminimas:

Varškę sutrinkite per sietelį.

Įmaišykite kiaušinį, išplaktą su cukrumi. 

Tada grietinę, miltus, druską, sodą. 

Viską gerai išmaišykite.

Svarbu: jei varškė skysta, pridėkite daugiau miltų.

Minkykite tešlą.

Darbinį paviršių pabarstykite miltais. 

Iš varškės tešlos iškočiokite plonas dešreles. 

Tada jas susmulkinkite.

Kepkite lazdeles augaliniame aliejuje iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Iškeptas lazdeles pabarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder