Veganiškas 3 ingredientų šokoladinis pyragas: mažai cukraus ir iškepa per 5 minutes

Šis 3 ingredientų šokoladinio pyrago receptas yra veganiškas, be glitimo, be kiaušinių, be pieno ir keptas. Šis šokoladinis pyragas turi mažai cukraus ir iškepta vos per 5 minutes. Šio pyrago skonis stebėtinai geras. Jei ieškote lengvesnio, lengvesnio, sveikesnio pyrago, išbandykite.

Ingredientai:

170 g aukštos kokybės juodojo šokolado,

375 ml kokosų pieno,

2¾ puodelių (220 g) avižinių dribsnių

Gaminimas:

1. 18 cm apvalią kepimo formą patepkite sviestu, o pagrindą išklokite kepimo popieriumi.

2. Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite karščiui atspariame dubenyje.

3. Kokosų pieną užvirkite nedideliame puode ir užpilkite ant šokolado. Palikite 2 minutes, tada maišykite, kol ištirps ir taps lygi.

4. Suberkite avižinius dribsnius ir išmaišykite iki vientisos masės.

5. Supilkite tešlą į formą. Leiskite atvėsti iki kambario temperatūros, tada atvėsinkite mažiausiai 4 valandas, kol sutvirtės.

6. Patiekite su šviežiais vaisiais.

Pastabos:

Šis pyragas nėra toks saldus, nes nenaudojame jokio cukraus, išskyrus juodą, kokybišką šokoladą.

Jei mėgstate šiek tiek saldesnį pyragą, virdami kokosų pieną įpilkite 1–2 šaukštus cukraus ar kito saldiklio.

Laikykite šaldytuve iki 5 dienų.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder