Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Iš tikrųjų
Iš tikrųjų ,

Geriausios kruopos grikių

Simonas
Simonas,

Čja vienas rekomenduja virti puode su dviem rankenom.Aš mėginau taip virti,bet nieko nepavyko. Tada viriau puode su trimis rankenom ir gavosi puikiai.Tad jūs virkit puode su trimis rankenomis.

Rimvydas
Rimvydas ,

Tik moterim o virsmas irgi tinka visą gyvenimą valgau bet kokia koše ir nieks neduoda ,53 metus

Gintaras
Gintaras,

Perlinės kruopos tik moterims?

Suvalkietis
Suvalkietis,

Miežinių ar vietinius perlus geriau naudot

Lina
Lina,

Valgykit senjorai perlus ir būsite jauni ir gražūs? Taip?

Taupykime elektrą
Taupykime elektrą,

(ar dujas, malkas ) bei savo laiką - rytdienos koše pasirūpinkime iš vakaro! -
Gerai daug kartų perplautas kruopas sukrėskite į siaurą aukštą puodą (~9 cm, pageidautina be ąsų), užpilkite verdančiu vandeniu, įmeskite sviesto (ar kt. riebalų), išmaišykite, uždenkite ir užvirkite. Išjunkite viryklę. Ant karštos kaitvietės paliktą puodą su koše apvožkite didesniu ir kiek aukštesniu puodu (jis saugos puodo su koše šilumą). Iš ryto rasite kone pilną puodynę gražiai išbrinkusių kruopų. Iš jo paimsite, kiek pusryčiams reikia, o likusias - į šaldytuvą.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.