Ingredientai
600g šaldyto arba atšaldyto sūrio ravioliai
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako, susmulkintos
Vyšninių pomidorų
1/3 puodelio pesto
Neprivalomas garnyras: parmezano sūris, bazilikas ir grūsti raudonieji pipirai
Instrukcijos
Užvirinkite didelį puodą pasūdyto vandens. Virkite raviolius pagal pakuotės nurodymus; nusausinkite ir atidėkite.
Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite pomidorus ir kepkite, retkarčiais pamaišydami, kol pradės sproginėti, maždaug 3–4 minutes. Įdėkite česnaką ir kepkite 1 minutę.
Kaitrą sumažinkite iki mažos ir į keptuvę sudėkite virtus raviolius. Švelniai įmaišykite pesto, kol ravioliai gerai pasidengs.
Patiekite šiltą su šviežiai tarkuotu parmezano sūriu, baziliku ir grūstais raudonųjų pipirų dribsniais, jei norite.
Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų.
Šaltinis: www.twopeasandtheirpod.com

Rašyti komentarą