Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gintaras
Gintaras ,

Primygtinai rekomenduoju g r i e ž t a i atsisakyti keptų ir rūkytų produktų, kurie labai kenkia sveikatai ir sukelia rimtą riziką kada nors gyvenime susirgti vėžiu. Jeigu kepame mėsą aukštesėje negu 120 C temperatūroje, susidaro pavojingasis akrilamidas, kurio būna ir duonos plutose, skrudintose kavos pupelėse, sausainiuose. Mėsą ir žuvį ne kepkime, o tiesiog išvirkime vandenyje.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.