Gaminama penkias minutes, suvalgoma dar greičiau: šio pikantiškų pomidorų recepto paprašys visi svečiai

Puikus užkandis bet kokiai progai.

Pomidorus galima ne tik valgyti vienus, bet ir ruošti iš jų daugybę skanių salotų – ypač su grietine, žolelėmis ar sūriu. Jie puikiai dera su daugeliu ingredientų ir visada suteikia patiekalui šviežumo ir sultingumo.

Tačiau šiandien siūlome kitą variantą – aromatingą užkandį iš marinuotų pomidorų. Jis ruošiamas labai paprastai, o gaunamas rezultatas yra toks ryškus, kad tikrai taps mėgstamiausiu jūsų stalo patiekalu. Recepto su mumis pasidalino Instagram puslapis „ talli_sun “.

Kaip paruošti užkandį iš pomidorų

Ingredientai:

Vyšniniai pomidorai – 500 g

petražolės, žali svogūnai, bazilikas

česnakas – 5-7 skiltelės

kalendra – 1 šaukštelis

pipirai – 0,5 šaukštelio

vanduo – 500 ml

druska – 1 šaukštas

cukrus – 1 šaukštas

pomidorų pasta – 150 g

actas – 2–3 šaukštai

Gaminimo būdas:

1. Pomidorus supjaustykite per pusę.

2. Susmulkinkite žoleles.

3. Prie žolelių pridėti kalendrą, pipirus, sutrintą česnaką.

4. Gerai išmaišyti.

5. Į vandenį įdėti druskos, cukraus, pomidorų pastos, acto, išmaišyti iki vienalytės masės.

6. Į stiklainį sluoksniais sudėti žoleles ir pomidorus, užpilti vandeniu su pomidorais.

7. Palikti šaldytuve mažiausiai per naktį.

Skanaus!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder