Greitai ir skaniai: Jamie Oliverio picos keptuvėje receptas per kelias minutes

Šiai picai pagaminti reikės nedaug ingredientų.

Dabar picos mėgėjams nereikės sugaišti daug laiko ją ruošiant, nes pagal naują Jamie Oliverio receptą gardų patiekalą paruošite per kelias minutes, rašo „Mirror“.

„Ši pica tapo vakarėlių hitu, nes jai pagaminti užtenka vienos keptuvės, todėl ją ne tik lengva paruošti, bet ir daug lengviau nuplauti.

Jau nekalbant apie tai, kad į receptą taip pat įtrauktos dešrelės kaip mėsos įdaras - tai itin skanus patiekalas.

Viskas, ko jums reikia, tai keli ingredientai, kad įkaitintumėte savo skonio receptorius“, - rašoma medžiagoje.

Kaip kepti picą keptuvėje

Pirmiausia paimkite nepridegančią keptuvę, įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir pastatykite ją ant vidutinės ugnies.

Apkepkite dešreles, tada į jas sudėkite raudonųjų svogūnų ir paprikų mišinį. Visa tai kepkite 5-10 minučių ir išimkite iš keptuvės.

Po to iš miltų ir gero žiupsnelio jūros druskos padarykite picos pagrindą. Pamažu supilkite šaltą vandenį ir minkykite, kol susidarys tešla. Dėkite tešlą ant keptuvės ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

„Ant viršaus sudėkite dešrą ir daržoves ir statykite ant vidutinės / didelės ugnies. Leiskite pagrindui kelias minutes paruduoti, o tada dėkite į orkaitę dar 10 minučių, kol apskrus“, - priduriama leidinyje.

Paskelbus receptą, jis tapo "virusiniu", nes sulaukė daugybės „patinka“ paspaudimų, kurie gyrė picą už tai, kad ją „taip lengva pagaminti“.

„Wow. Tai tikrai greita“, - rašė vienas socialinės žiniasklaidos vartotojas.

„Šis vaikinas visada ją iškepa“, - pridūrė kitas.

Vis dėlto kai kuriuos suglumino tradicinio pomidorų padažo nebuvimas, tačiau dauguma tikriausiai pritarė tokiam paruošimo būdui.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder