Itališkas kriaušių pyragas: greičiau užkaiskite arbatinuką – užtruks 5 minutes, o skonis priblokš

Neįtikėtinai gražus ir skanus itališkas kriaušių pyragą. Tai užtruks vos 5 minutes, bet tokio subtilaus saldaus pyrago jūs dar niekada nebandėte.

Paimame kambario temperatūros produktus. Į dubenėlį įmušame 1 kiaušinį, įdedame įprastą (100 g) ir vanilės cukrų (8 g). Išplakame maišytuvu. Tada įpilame pieno  (60 ml) ir augalinio aliejaus (60 ml). Vėl išplakame maišytuvu.

Palaipsniui įberkime persijotą miltų (160 g) su kepimo milteliais (10 g). Išmaišykime. Kepimo formą ištepkime augaliniais aliejais, supilkime tešlą.

Kriaušes (4 vnt.) nulupame, supjaustome per pusę, pašaliname vidų su kauliukais. Supjaustome plonais griežinėliais, sudedame į tešlą ir įspaudžiame. Viršų patepame išlydytu sviestu ir gausiai pabarstome cukrumi ir cinamonu.

Kepame itališką kriaušių pyragą orkaitėje. Jis gaunasi labai gražus ir skanus, su nuostabiu aromatu. Vieno gabalėlio tikrai nepakaks. Ir net antro gabalėlio norėsis dar.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder