Kaip pagaminti tobulą užkandžių lentą - papuoškite savo stalą

Brie, gorgonzola, gouda, čederis, šviežios vasariškos uogos ir vyšnios – tai įspūdinga sūrių lenta, kuri nustebins kiekvieną svečią!

Užteks: 12 žmonių

Paruošimo laikas: 10 minučių

Bendras laikas: 10 minučių

Ingredientai

·   225 g brie sūrio

·   225 g gorgonzolos sūrio

·   170 g brandintos goudos

·   170 g baltojo čederio sūrio, plonai supjaustyto

·   170 g rozmarinais ar kitais prieskoniais gardintų sausainių („artisan crackers")

·   Apie 100 g pita duonos traškučių

·   Apie 150 g braškių

·  Apie 140 g vyšnių

·  Apie 60 g aviečių

·  Apie 70 g mėlynių

·  Apie 65 g migdolų

·  1 nektarinas, supjaustytas griežinėliais

Paruošimas:

Sūrius, sausainius, pita traškučius, braškes, vyšnias, avietes, mėlynes, migdolus ir nektarino skilteles sudėliokite ant didelės lėkštės arba medinės sūrių lentos. Patiekite iš karto.

Šaltinis: www.damndelicious.net

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder