Kas pirmiausia apkepama plovui: prisiminkite paprastą taisyklę ir jūsų patiekalas visada bus skanus

Norėdami paruošti skanų ir aromatingą plovą, turite žinoti, kada ir kokių ingredientų į jį dėti.

Yra daugybė šio patiekalo receptų. Ir vis dar tinkle vyksta diskusijos, ką pirmiausia reikėtų kepti plovo patiekalui: mėsą ar daržoves. 

Atminkite svarbią taisyklę, kad patiekalas būtų kuo aromatingesnis.

Klasikinis plovas išsiskiria labai paprasta paslaptimi, kurią žino visi patyrę virėjai.

Jei vis dar svarstote, ką kepti pirmiau: mėsą ar svogūnus, tuomet turite atsakymą. 

Būtent svogūnai pirmiausia išdėliojami ant keptuvės. Tik tada, kai jis įgauna auksinę spalvą ir yra paruoštas, į jį galima dėti mėsą.

Tik tokia seka aliejus sugers svogūnų kvapą ir skonį, o paskui perduos juos mėsai. Priešingu atveju kepinys bus prastas, nes svogūnai skendės mėsos sultyse.

Sudėję mėsą, ingredientų nemaišykite. Pirmiausia ji turi šiek tiek „sustingti“ ir įgauti plutelę. Tik tada ji neatiduos visų sulčių ir išliks kuo sultingesnė. 

Po to produktus galite sumaišyti ir apkepti iš visų pusių.

Dabar galite sudėti morkas. Vėlgi nemaišykite visų ingredientų, o šiek tiek palaukite. Iš pradžių reikia leisti morkoms suminkštėti.

Šaltinis: tsn.ua

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder