Moliūgų uogienė: sveikas receptas be cukraus ir be virimo - skonis nuotsabus

Skanios moliūgų uogienės receptas.

Pateikiame paprastą gydomosios uogienės, kurios nereikia virti, receptą. 

Taip moliūge esančios maistingosios medžiagos išlieka visiškai išsaugotos.

Kad pasigamintumėte uogienės, jums reikės:

nedidelio moliūgo,

100 g imbiero šaknies,

dviejų citrinų,

200 g medaus.

Ingredientų kiekį galima keisti ir koreguoti pagal savo skonį.

Kaip pasigaminti moliūgų uogienę

Moliūgą nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

Nulupkite imbierą ir supjaustykite jį gabalėliais.

Nuplaukite citriną ir užpilkite ją verdančiu vandeniu, supjaustykite į kelias dalis ir išimkite sėklas.

Viską sudėkite į dubenį ir sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.

Į paruoštą masę įdėkite medaus ir supilstykite į stiklainius.

Džemą laikykite šaldytuve arba vėsioje vietoje.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder