Tokias čia dabar ir silkės! Be chemijos ne žingsnio! Anksčiau tarybinį laikai būdavo labai skani silkė - ivasi ! Va ten tai buvo tikros silkės, natūralios, riebios, nereikia net merkyti ,kadangi buvo padaryti pagal taisykles! Dabar tik pavadinimai ir firmos skirtingos, o skonis tas pats, bet deja nėra skanus!
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Tokias čia dabar ir silkės! Be chemijos ne žingsnio! Anksčiau tarybinį laikai būdavo labai skani silkė - ivasi ! Va ten tai buvo tikros silkės, natūralios, riebios, nereikia net merkyti ,kadangi buvo padaryti pagal taisykles! Dabar tik pavadinimai ir firmos skirtingos, o skonis tas pats, bet deja nėra skanus!
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.