Patys skaniausi imbieriniai sausainiai - geriausias receptas

Mūsų geriausias imbierinių sausainių receptas! Šie šventiniai skanėstai yra minkšti ir šiltai prieskoningi, sodraus  skonio. Puikiai tinka švenčių nuotaikai skleisti!

Jums reikės:

½ puodelio sviesto, kambario temperatūros

⅔ puodelio tamsiai rudojo cukraus

⅓ puodelio melasos

1 didelio kiaušinio trynio

1 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto

2¼ puodelio miltų

2 a. šaukštelių cinamono

2 a. šaukštelių malto imbiero

1 arbatinio šaukštelio kepimo sodos

½ arbatinio šaukštelio smulkios jūros druskos

¼ arbatinio šaukštelio maltų gvazdikėlių

1 šaukšto migdolų pieno arba bet kokio pieno

Maišytuvo dubenyje arba elektriniu plaktuvu sutrinkite sviestą ir rudąjį cukrų. Įpilkite melasos, kiaušinio trynio ir vanilės ir vėl išmaišykite.

Vidutiniame dubenyje sumaišykite miltus, cinamoną, imbierą, sodą, druską ir gvazdikėlius.

Palaipsniui supilkite sausus ingredientus į šlapius ingredientus, kiekvieną kartą išmaišykite. Įmaišykite migdolų pieną.

Iš tešlos suformuokite rutulį, padalinkite jį per pusę ir kiekvieną pusę išlyginkite į 2,5 cm storio diską. Suvyniokite į plastiką ir atšaldykite mažiausiai 2 valandas.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C ir dvi dideles kepimo skardas išklokite kepimo popieriumi.
Tešlą iškočiokite ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus iki maždaug 0,6cm storio.

Naudodami sausainių formeles iškirpkite norimas formas, tada perkelkite išpjovas į paruoštas kepimo skardas, jei reikia, perkočiokite tešlos likučius.

Kepkite po vieną lakštą 7–9 minutes arba tol, kol sausainių kraštai sustings, bet viduriai vis dar bus minkšti. Sausainiai gali atrodyti nepakankamai iškepti, tačiau išėmę juos šiuo metu užtikrinsite, kad atvėsę jie išliks minkšti. Tikslus laikas priklausys nuo jūsų orkaitės, sausainių formelių dydžio ir nuo to, kaip minkšti ar traškūs jums patinka imbieriniai sausainiai.

Leiskite atvėsti ant kepimo skardos 5 minutes, prieš perkeldami ant grotelių, kad visiškai atvėstų.

Papuoškite pagal poreikį.

Šaltinis: www.loveandlemons.com

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder