Šią citrininę vištieną pagaminsite per 15 minučių!

Šis paprastas ir lengvai pagaminamas vienos keptuvės citrininės-sviestinės vištienos receptas yra skanus savaitės vakaro patiekalas, paruošiamas greičiau nei per 15 minučių.

Ingredientai:

4 didelės vištienos krūtinėlės, perpjautos per pusę

1/4 puodelio miltų

1/2 šaukštelio druskos

1/2 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų

1/2 arbatinio šaukštelio česnako miltelių

1/4 puodelio sviesto

1 citrinos, supjaustyta

čiobrelių, neprivaloma

Gaminimas:

Naudodami mėsos muštuką išlyginkite vištienos krūtinėlę iki maždaug 3cm storio. Į didelį užtraukiamą maišelį sudėkite miltus, druską, pipirus ir česnako miltelius. Suplakite, kad susimaišytų. Sudėkite vištienos krūtinėlę ir dar kartą pakratykite, kad vištiena pasidengtų marinatu.

Ištirpinkite sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies. Suberkite miltais pabarstytą vištienos krūtinėlę ir kepkite 3–4 minutes iš kiekvienos pusės arba kol švelniai apskrus. Sviestas pradės putoti, tada nusistos.

Išimkite vištieną iš keptuvės ir įdėkite citrinos griežinėlius bei čiobrelius į keptuvę. Kepkite citrinos griežinėlius po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Grąžinkite vištieną į keptuvę ir užpilkite virtomis citrinomis.

Patiekite su ryžiais, daržovėmis ar salotomis.

Šaltinis: www.gimmedelicious.com

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder