Skanus, pigus ir tik 15 minučių jūsų laiko: "Malvinos" pyragas - nepaliks abejingų

Jums tereikia paprastų ingredientų, kurių galima nusipirkti bet kurioje parduotuvėje.

Sudedamosios dalys:

medus 120 g

cukraus 120 g

3 kiaušiniai

geriamosios sodos 1 šaukštelis

sviestas 50 g

kakava 30 g

250 g miltų

grietinė 500 ml

cukraus (grietinėlei) 2 šaukštai

virinto sutirštinto pieno 1-2 valgomieji šaukštai

graikinių riešutų papuošimui

Gaminimo procesas:

Į gilų indą supilkite medų ir cukrų, pastatykite ant ugnies ir nuolat maišydami ištirpinkite.

Suberkite sodą ir gerai išmaišykite. Dar šiek tiek pašildykite. Masė turėtų pašviesėti.

Masę atvėsinkite, įmuškite kiaušinius, išmaišykite, supilkite aliejų ir vėl išmaišykite. Suberkite miltus ir kakavą.

Iš pradžių išmaišykite šaukštu, tada perkelkite ant pergamento ir rankomis išminkykite tešlą.

Padalykite į 6-7 dalis. Kiekvieną jų iškočiokite į sluoksnį, išlyginkite puodo dangčiu.

Dėkite pyragėlius ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Kiekvieną jų kepkite 5 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškepkite ir atraižas - jos taps trupiniais papuošimui.

\Grietinę ir cukrų suplakite mikseriu, supilkite išvirtą sutirštintą pieną, išmaišykite iki vientisos masės.

Kiekvieną pyragą aptepkite kremu, o tarp sluoksnių pabarstykite graikiniais riešutais (smulkintais), kad būtų skonis. Palikite tortą kambario temperatūroje, kad gerai įsigertų.

Papuoškite riešutais ir trupiniais iš atraižų.

Mėgaukitės!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.