Šokoladinis pyragas iš dviejų ingredientų

Jums nereikės nei miltų, nei pieno produktų. Pyragas pakils dėl išplaktų baltymų. Jis yra minkštas, drėgnas ir turi labai sodrų šokolado skonį.

Porcijų skaičius 8

Ingredientai

Augalinis aliejus 2 šaukšteliai

Šokolado lašeliai  1½ puodelio (apie 250 g)

Didelės kiaušiniai 4 vnt

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 160 ℃. 

Sutepkite aliejumi formą, kurios skersmuo ne didesnis kaip 20 cm. 

Ant dugno išklokite pergamento popieriaus apskritimą.

Šokoladą išlydykite mikrobangų krosnelėje arba vandens vonioje.

Atsargiai atskirkite trynius nuo baltymų. 

Pasirūpinkite, kad baltymuose neliktų nė lašelio trynio. 

Baltymus išplakite maišikliu iki purios baltos masės. 

Trynius įmaišykite į šokoladą maišikliu. 

Mentele atsargiai įmaišykite baltymus į šokolado masę.

Supilkite tešlą į formą. Kepkite apie 25–30 minučių.

Skanaus!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder