Šventinės salotos, kurios pavergs visus: pasiruoškite - svečiai bus sužavėti

Šios apetitą žadinančios ir sočios salotos šventiniam stalui gaminamos su rūkyta vištiena ir tikrai patiks visiems svečiams.

Rūkyta vištiena šioms salotoms suteikia nepakartojamą aromatą ir sodrų skonį.

Jos švelni mėsa puikiai dera su kitais ingredientais ir sukuria ypatingą patiekalą.

Sudedamosios dalys:

rūkyta vištiena 250 g

lengvai sūdyti agurkai 2 vnt.

kietasis sūris 100 g

grybų 10 vnt.

3 kiaušiniai

2 morkos

svogūnas 1 vnt.

majonezo pagal skonį

žiupsnelis druskos

ryšulėlis krapų

Gaminimo procesas:

Supjaustykite grybus ir svogūnus mažais kubeliais, pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, pasūdykite. Palikite atvėsti.

Supjaustykite rūkytą vištieną, sutarkuokite lengvai pasūdytus agurkus.

Atskirame dubenyje sumaišykite mėsą ir agurkus, sudėkite į salotinę su pirmuoju sluoksniu. Apšlakstykite majonezu.

Sutarkuokite antrąjį sūrio sluoksnį. Kiaušinius padalykite į trynius ir baltymus.

Trynius sutrinkite šakute, sudėkite į grybus ir svogūnus ir pagardinkite šaukštu majonezo.

Trečiuoju sluoksniu sudėkite grybų mišinį, sutarkuokite morkas, sudėkite jas ant grybų sluoksnio.

Aptepkite majonezu. Ant viršaus užtarkuokite kiaušinio baltymą. Papuoškite žolelėmis.

Mėgaukitės!

Rašyti komentarą

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.