Rūkyta vištiena šioms salotoms suteikia nepakartojamą aromatą ir sodrų skonį.
Jos švelni mėsa puikiai dera su kitais ingredientais ir sukuria ypatingą patiekalą.
Sudedamosios dalys:
rūkyta vištiena 250 g
lengvai sūdyti agurkai 2 vnt.
kietasis sūris 100 g
grybų 10 vnt.
3 kiaušiniai
2 morkos
svogūnas 1 vnt.
majonezo pagal skonį
žiupsnelis druskos
ryšulėlis krapų
Gaminimo procesas:
Supjaustykite grybus ir svogūnus mažais kubeliais, pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, pasūdykite. Palikite atvėsti.
Supjaustykite rūkytą vištieną, sutarkuokite lengvai pasūdytus agurkus.
Atskirame dubenyje sumaišykite mėsą ir agurkus, sudėkite į salotinę su pirmuoju sluoksniu. Apšlakstykite majonezu.
Sutarkuokite antrąjį sūrio sluoksnį. Kiaušinius padalykite į trynius ir baltymus.
Trynius sutrinkite šakute, sudėkite į grybus ir svogūnus ir pagardinkite šaukštu majonezo.
Trečiuoju sluoksniu sudėkite grybų mišinį, sutarkuokite morkas, sudėkite jas ant grybų sluoksnio.
Aptepkite majonezu. Ant viršaus užtarkuokite kiaušinio baltymą. Papuoškite žolelėmis.
Rašyti komentarą