„Tiramisu“ suktinukas: ypatingas receptas - be kiaušinių!

Toks originalus skanėstas paruošiamas paprastai ir greitai, o skonis, kaip visada, yra aukščiausios kokybės. Deserto ypatumas tas, kad jis ruošiamas be kiaušinių.

Gerai žinomas desertas „Tiramisu“ gali būti ruošiamas ne kaip porcijinis desertas, o kaip vyniotinis.

Toks originalus skanėstas paruošiamas paprastai ir greitai, o skonis, kaip visada, yra aukščiausios kokybės.

Deserto ypatumas tas, kad jis ruošiamas be kiaušinių.

Reikės:

  • Kremas 35 % - 200 g
  • Sausainiai - 200 g
  • Maskarponės sūris - 250 g
  • Cukraus pudros - 2 šaukštai.
  • Kakavos milteliai - 1 valgomasis šaukštas
  • Romo - 1 valgomasis šaukštas.
  • Kava - 200 ml

Gaminimas:

  1. Sumaišykite grietinėlę su cukraus pudra ir plakite mikseriu apie 3-4 minutes. Naudokite šaltą grietinėlę.
  2. Mišinys šiek tiek padidins tūrį ir sutirštės. Sudėkite maskarponę ir viską sumaišykite plaktuvu arba mentele.
  3. Paruoštas kremas gaunasi tirštas, orus, vidutiniškai saldus. Kad būtų patogiau, perkelkite jį į konditerinį maišelį.
  4. Paruoštą kavą supilkite į dubenį plačiais šonais ir atvėsinkite. Į kavą įpilkite romo.
  5. Kiekvieną biskvito lazdelę kelioms sekundėms pamerkite į sausainius.
  6. Išdėliokite sausainius ant pergamento.
  7. Visą sausainių paviršių aptepkite kremu. Palikite šiek tiek kremo, kad išlygintumėte suktinuką.
  8. Švelniai susukite ritinį naudodami pergamentą. Dėkite ritinį į šaldytuvą, kad kremas sustingtų 1-2 valandoms.
  9. Pasibaigus laikui, ištraukite ritinį iš šaldytuvo ir nuimkite pergamentą.
  10. Aptepkite vyniotinio paviršių likusiu kremu.
  11. Viršų pabarstykite kakavos milteliais. Galite užpilti ištirpinto šokolado.

Gero apetito!

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder