pixabay.com

Tobulos kiaušinių salotos Velykoms - nebrangūs ingredientai ir neprilygstamas skonis

(1)

Kiaušinių salotos - puikus pasirinkimas ne tik per Velykas, bet šiuo metu jos ypač populiarios. Pagrindinis jų privalumas - nebrangūs ingredientai ir neprilygstamas skonis.

Šias salotas paruošite daug greičiau nei daržovių salotas, o rezultatas pranoksta visus lūkesčius!

Jis puikiai papildys Velykų stalą, kai turėsite daug kiaušinių, tačiau galite jį paruošti ir bet kuriuo kitu patogiu metu.

Ingredientai:

300 g marinuotų grybų

10 kietai virtų kiaušinių

konservuotų žirnelių 1 skardinė

marinuotų agurkų 5 vnt.

česnako 2 skiltelės

druskos ir pipirų pagal skonį

majonezo padažui

garstyčių padažui

laiškiniai česnakai papuošimui

Gaminimo procesas:

Kiaušinius išvirkite pasūdytame vandenyje su trupučiu acto, kad įtrūkus lukštui baltymai neišbėgtų.

Kol kiaušiniai verda, paruoškite kitus ingredientus: kubeliais supjaustykite marinuotus agurkus, nusausinkite konservuotus žirnelius ir grybus, o grybus smulkiai supjaustykite.

Visus paruoštus ingredientus - grybus, agurkus, česnakus (prieš tai pertrintus per presą) - sudėkite į dubenį. Supjaustykite virtus kiaušinius ir sudėkite juos į likusius ingredientus.

Į salotas įpilkite majonezo (2 šaukštus) ir garstyčių (1 šaukštą). Pagal skonį pagardinkite juodaisiais pipirais ir atsargiai įberkite druskos.

Jei pageidaujate, skoniui pagardinti įberkite smulkiai supjaustyto svogūno. Gerai išmaišykite, palikite kelioms valandoms šaldytuve, kad skoniai susijungtų.

Mėgaukitės!

Rašyti komentarą

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.