Ingredientai:
1 1/2 puodelio avinžirnių, nusausintų ir išdžiovintų
1 puodelis kubeliais pjaustytų vyšninių pomidorų
1/2 didelio raudonojo svogūno, supjaustyto
1 puodelis kubeliais pjaustytų angliškų agurkų
1/4 puodelio veganiško fetos sūrio, trupinto arba veganiško tofu fetos
1/2 puodelio kapotų petražolių, nuimtais stiebais
Padažui:
1/4 puodelio aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas balzamiko acto
2 arbatiniai šaukšteliai citrinos arba laimo sulčių
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
1/2 arbatinio šaukštelio jūros druskos
1/4 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Instrukcijos:
Į didelį dubenį sudėkite avinžirnius, vyšninius pomidorus, raudonuosius svogūnus, agurkų kubelius, fetos sūrį ir petražoles.
Supilkite sumaišytą padažą ant salotų ir vėl išmaišykite, kad susimaišytų.
Jei turite laiko, uždenkite salotas ir palikite 30 minučių iki valandos, kad visi ingredientai visiškai įsigertų ir susimaišytų skoniai. Patiekite ir mėgaukitės!
Šaltinis: www.jessicainthekitchen.com

Rašyti komentarą