TOP PasaulisKaras Ukrainoje: "Financial Times" sužinojo detalių apie Rusijos nesėkmę Juodojoje jūroje Jūra„Buvau užsispyręs ir pasakiau: kiškit mane į laivus“ AutoPatyręs mechanikas parodė, kaip per kelias sekundes patikrinti variklį ir sutaupyti lėšų remontui (16) Nauji Laisvalaikis4 ženklai, kad jūsų tėvai jus skaudina ir negerbia jūsų LaisvalaikisKaip susiplanuoti kelionės į Tailandą maršrutą? Sveikata66 proc. tėvų, auginančių vaikus, jaučiasi vieniši - apklausa VerslasVerslininkas Domas Jakutis – apie darbą su šeimos nariais ir kaip sprendžia iškilusias problemas GyvenimasKaip teisingai gyventi nuo algos iki algos? Vos iš kelių pigių ingredientų – purus biskvitinis pyragas per pusvalandį Rašyti komentarą Jūsų vardas Komentaras Apie teksto formatus Plain text HTML žymės neleidžiamos. Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai Web page addresses and email addresses turn into links automatically. Sutinku su taisyklėmis NutaijoNutaijo, 2024-04-23 10:49Nesuprantu, pyragas biskvitinis, tai pirmiau turėtų dėtis kiaušiniai, o tada miltai, o ne atvikščiai. Kaip nelaiko nervai jai kažkas rašo tokius receptus, o dar kažkas, net nepasigilinęs ar viskas gerai, ima ir skelbia tokius neaiškius receptus. Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės. Taip pat skaitykite Receptai3 paprasti ingredientai - pasakiško skonio kreminis desertas ReceptaiNaminiai meduoliai su giretine: taip paprasta, kad kiekvienas gali juos pasigaminti ReceptaiKotrynos Starkienės virtuvėje – graikiški skoniai: atskleidė salotų receptą, kuris jau senai tapo jos favoritu ReceptaiLietuviški smidrai auga taip greitai, kad sunku rasti šviežesnę daržovę – ar tikrai žinote, kaip jos nesugadinti? ReceptaiTaip silkės dar neragavote: Gian Luca atskleidė tobulų sumuštinių receptą ReceptaiMama liks sužavėta: palepinkite ją gurmaniškais ir sveikais priešpiečiais su krevetėmis ir smidrais – tetruksite 30 minučių ReceptaiŽuvies šašlykas nemėgstantiems mėsos: ką dėti į marinatą, kad būtų puikus skonis ReceptaiMalonumas kiekviename kąsnyje: Jamie Oliveris dalijasi lengvai pagaminamo citrininio sūrio pyrago receptu Nauji Horoskopai3 Zodiako ženklai, kuriems sunku susirasti draugų Laisvalaikis4 ženklai, kad jūsų tėvai jus skaudina ir negerbia jūsų LaisvalaikisKaip susiplanuoti kelionės į Tailandą maršrutą? Sveikata66 proc. tėvų, auginančių vaikus, jaučiasi vieniši - apklausa VerslasVerslininkas Domas Jakutis – apie darbą su šeimos nariais ir kaip sprendžia iškilusias problemas GyvenimasKaip teisingai gyventi nuo algos iki algos? ŽmonėsMaksimas Galkinas koncerte uždainavo ukrainietiškai: kai kurie rusai labai pasipiktino PasaulisAntrą kartą per savaitę: restorano tualete darbuotojas rado 12 000 dolerių SportasKlaipėdos „Dragūnas“ sužinojo savo priešininką finale Receptai3 paprasti ingredientai - pasakiško skonio kreminis desertas Klaipėdos pulsasPrie Vasaros estrados sugužėjo automobiliių ir motociklų entuziastai (video) Sodas ir daržasMėnulio sėjos kalendorius 2024 metų gegužei: kada sodinti ir sėti įvairias kultūras AutoNuo gegužės įsigaliojo pokyčiai Lietuvos vairuotojams: ką nuo šiol draudžiama daryti (1) Auto„Mercedes-Benz“ G serija – stipresnis už laiką, o dabar – dar ir elektrinis Load More
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Nesuprantu, pyragas biskvitinis, tai pirmiau turėtų dėtis kiaušiniai, o tada miltai, o ne atvikščiai. Kaip nelaiko nervai jai kažkas rašo tokius receptus, o dar kažkas, net nepasigilinęs ar viskas gerai, ima ir skelbia tokius neaiškius receptus.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.