Gintarai. Realiai saldikliai, chloras, maisto priedai dar yra niekus palyginus su stresų. Mūsų medicina beveik šimtmetį mano jog yra 4 pagrindiniai hormonai: serotoninas, dopaminas, testosteronas ir estrogenais, kurie įtakoja žmogaus charakterį ir sveikatą. Tačiau prie šių 4 ajurveda jau prieš 2000 metų pridėjus kortizolį ir pagrinde žmogaus sveikata priklauso nuo dopamino ir kortizolio santykio. Būtent kortizolis yra visų lėtinių ir vėžinių susirgimų priežastis. Pasidomėjęs ajurveda tu gali rasti kaip išsivysto visos lėtinės ir vėžinės ligos bei kaip jos gydomos. Tiesa pasveikti gali nedaugelis, nes gydymo pagrindas yra kineziterapija. Čia sakant vakarietiškai. Rytuose tai mes vadiname kovos menais. Ar daug žmonių užsiims kineziterapija? Ne, jie patikės kad juos išgydys tabletė.
Marius LM
Marius LM ,
Visi saldikliai kenksmingesni už cukrų, nu bet pirmyn su sveikatos ministerijos iniciatyva apmokestinti gaminius su cukrumi. Ministras geriau žino. O mes toliau pabūsim antivakseriais, vatnykais ar dar bala žino kuo.
Gintaras
Gintaras ,
Jeigu vartojame vandentiekio vandenį iš čiaupo, norėdami atsigerti, būtina prieš tai - atvirame inde - nugarinti chloraminą. Jeigu, nenugarinę chloraminą, vandenį išverdame, susidaro kenksmingas dioksinas. Taip pat nesveika vandenį gurkšnoti tiesiai iš čiaupo, nes chloraminas negerai veikia žmogaus strumą (skydliaukę). Todėl pasistenkime įprasti, gerai atleidę šaltą vandenį (60 sekundžių), atvirame inde nugarinti chloraminą mažiausiai 25 - 60 min. O jeigu rūpestingai saugome savo sveikatą - rekomenduoju - per 3 - 4 val. Toks vanduo - ir skanesnis (nerūgštus), ir sveikesnis. Taip pat rekomenduoju vandenį nevirinti, nes kitaip gerti ,,negyvą’’ vandenį neapsimoka. Vanduo po 2 val., pastovėjęs kambario temperatūroje, savaime sušyla ir geriant neskauda gerklės. Lietuvoje vartojame ne paviršinį (kaip kai kuriose valstybėse), o pavydėtinai kokybiškiausią gruntinį vandenį Europoje!!!
Gintaras
Gintaras ,
Atlikti moksliniai tyrimai: nepatariama vartoti spalvotų saldžių putojančių gėrimų (kokakolos, bambaliuose). Kadangi turi saldiklio aspartamo, nuo kurio blanksta akių regėjimas. Be to, atsiranda rizika susirgti vėžiu. Naudingiausia gerti nevirintą ir nešildytą (kambario temperatūros) ir nesaldintą - gryną gręžinio vandenį (su mėlyna etikete - negazuoto).
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Gintarai. Realiai saldikliai, chloras, maisto priedai dar yra niekus palyginus su stresų. Mūsų medicina beveik šimtmetį mano jog yra 4 pagrindiniai hormonai: serotoninas, dopaminas, testosteronas ir estrogenais, kurie įtakoja žmogaus charakterį ir sveikatą. Tačiau prie šių 4 ajurveda jau prieš 2000 metų pridėjus kortizolį ir pagrinde žmogaus sveikata priklauso nuo dopamino ir kortizolio santykio. Būtent kortizolis yra visų lėtinių ir vėžinių susirgimų priežastis. Pasidomėjęs ajurveda tu gali rasti kaip išsivysto visos lėtinės ir vėžinės ligos bei kaip jos gydomos. Tiesa pasveikti gali nedaugelis, nes gydymo pagrindas yra kineziterapija. Čia sakant vakarietiškai. Rytuose tai mes vadiname kovos menais. Ar daug žmonių užsiims kineziterapija? Ne, jie patikės kad juos išgydys tabletė.
Visi saldikliai kenksmingesni už cukrų, nu bet pirmyn su sveikatos ministerijos iniciatyva apmokestinti gaminius su cukrumi. Ministras geriau žino. O mes toliau pabūsim antivakseriais, vatnykais ar dar bala žino kuo.
Jeigu vartojame vandentiekio vandenį iš čiaupo, norėdami atsigerti, būtina prieš tai - atvirame inde - nugarinti chloraminą. Jeigu, nenugarinę chloraminą, vandenį išverdame, susidaro kenksmingas dioksinas. Taip pat nesveika vandenį gurkšnoti tiesiai iš čiaupo, nes chloraminas negerai veikia žmogaus strumą (skydliaukę). Todėl pasistenkime įprasti, gerai atleidę šaltą vandenį (60 sekundžių), atvirame inde nugarinti chloraminą mažiausiai 25 - 60 min. O jeigu rūpestingai saugome savo sveikatą - rekomenduoju - per 3 - 4 val. Toks vanduo - ir skanesnis (nerūgštus), ir sveikesnis. Taip pat rekomenduoju vandenį nevirinti, nes kitaip gerti ,,negyvą’’ vandenį neapsimoka. Vanduo po 2 val., pastovėjęs kambario temperatūroje, savaime sušyla ir geriant neskauda gerklės. Lietuvoje vartojame ne paviršinį (kaip kai kuriose valstybėse), o pavydėtinai kokybiškiausią gruntinį vandenį Europoje!!!
Atlikti moksliniai tyrimai: nepatariama vartoti spalvotų saldžių putojančių gėrimų (kokakolos, bambaliuose). Kadangi turi saldiklio aspartamo, nuo kurio blanksta akių regėjimas. Be to, atsiranda rizika susirgti vėžiu. Naudingiausia gerti nevirintą ir nešildytą (kambario temperatūros) ir nesaldintą - gryną gręžinio vandenį (su mėlyna etikete - negazuoto).
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.