Nepatarčiau valgyti fermentinio sūrio, nes turi: 1) daug riebalų; 2) labai sūrus; 3) daug cholesterolio (antras produktas po kiaušinio trynio). Be to, gerai pagalvojus, fermentinis sūris ilgai brandinamas, todėl faktiškai suvalgoma, grubiai tariant, baltymų ,,dvėseliena’’. Taip pat sunkiai virškinamas ir užstoja vidurius. Vadinasi, fermentinis sūris visais atžvilgiais kenksmingas produktas. Verčiau valgyti ,,Žemaitijos pieno’’ varškę ir varškės sūrį!!
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Nepatarčiau valgyti fermentinio sūrio, nes turi: 1) daug riebalų; 2) labai sūrus; 3) daug cholesterolio (antras produktas po kiaušinio trynio). Be to, gerai pagalvojus, fermentinis sūris ilgai brandinamas, todėl faktiškai suvalgoma, grubiai tariant, baltymų ,,dvėseliena’’. Taip pat sunkiai virškinamas ir užstoja vidurius. Vadinasi, fermentinis sūris visais atžvilgiais kenksmingas produktas. Verčiau valgyti ,,Žemaitijos pieno’’ varškę ir varškės sūrį!!
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.