Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gintaras
Gintaras ,

Nepatarčiau valgyti fermentinio sūrio, nes turi: 1) daug riebalų; 2) labai sūrus; 3) daug cholesterolio (antras produktas po kiaušinio trynio). Be to, gerai pagalvojus, fermentinis sūris ilgai brandinamas, todėl faktiškai suvalgoma, grubiai tariant, baltymų ,,dvėseliena’’. Taip pat sunkiai virškinamas ir užstoja vidurius. Vadinasi, fermentinis sūris visais atžvilgiais kenksmingas produktas. Verčiau valgyti ,,Žemaitijos pieno’’ varškę ir varškės sūrį!!

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.