Išaugintos visos Norvegūjos ūkiuose. Ir tuo viskas pasakyta
ups
ups,
Jei galėčiau kirsti lašišos kepsnius, mano nuotaika tikrai pagerėtų, nes tai akyvaizdžiai parodytų, kad mano pajamos tikrai nemažos, o kai retkarčiais nusiperki, gerai pataupęs, didžiosioms šventėms, nuotaika tikrai nepagerės....tad, ne tau, Martynai, mėlinas dangus.....
Kur šuo pakastas??-
Kur šuo pakastas??-,
Čia aiskina, kad žuvis labai riebų ir NEREIKIA jokių riebalų, o kiekvienam recepte tai aliejus, tai sviestas… pasirinkit pagaliau ką sakyti. Irgi mat, “virėjai” atsirado.
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Išaugintos visos Norvegūjos ūkiuose. Ir tuo viskas pasakyta
Jei galėčiau kirsti lašišos kepsnius, mano nuotaika tikrai pagerėtų, nes tai akyvaizdžiai parodytų, kad mano pajamos tikrai nemažos, o kai retkarčiais nusiperki, gerai pataupęs, didžiosioms šventėms, nuotaika tikrai nepagerės....tad, ne tau, Martynai, mėlinas dangus.....
Čia aiskina, kad žuvis labai riebų ir NEREIKIA jokių riebalų, o kiekvienam recepte tai aliejus, tai sviestas… pasirinkit pagaliau ką sakyti. Irgi mat, “virėjai” atsirado.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.