5 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių;
5 valgomieji šaukštai vandens;
1 valgomasis šaukštas pieno (arba 1 - arbatinis šaukštelis grietinėlės);
1 arbatinis šaukštelis medaus;
5 graikiniai arba lazdyno riešutai
Gėrimo gaminimas:
5 valgomuosius šaukštus avižinių dribsnių užpilti 5 valgomaisiais šaukštais šalto virinto vandens.
Į dribsnius įpilkite 1 valgomąjį šaukštą pieno, arba 1 arbatinį šaukštelį grietinėlės, 1 arbatinį šaukštelį medaus ir 5 graikinius, arba lazdyno riešutus.
Viską gerai išmaišykite, išgerkite ir sukramtykite.
Po to 3 valandas nieko nevalgykite ir negerkite (nei arbatos, nei kavos).
Pagal fithacker.ru parengė Tomas GINTARIUS
Rašyti komentarą