Pirmiausiai reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad vandenį derėtų išgerti pusę valandos ne tik prieš pusryčius bet ir prieš kiekvieną valgį. Tik po to skrandyje pradeda išsiskirti rūgštys - taip reikalingos maisto virškinimui. Rekomenduoju pusryčiams šutintų graikų košę: nuplauname grikius ir užpylę truputį vandens paverdame vos dvi tris minutes, po to paliekame ant įkaitintos įkaitintos plytos uždengtus pastovėti 40 minučių. Tuomet pastebime, kad grikiai užima visą dubenį, įpilame linų sėmenų porą šaukštų, išmaišome, ir kiek atvėsintą košę kertame į sveikatą be jokių uogų. Sotumo jausmą turėsime bent pusę dienos!!!
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Pirmiausiai reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad vandenį derėtų išgerti pusę valandos ne tik prieš pusryčius bet ir prieš kiekvieną valgį. Tik po to skrandyje pradeda išsiskirti rūgštys - taip reikalingos maisto virškinimui. Rekomenduoju pusryčiams šutintų graikų košę: nuplauname grikius ir užpylę truputį vandens paverdame vos dvi tris minutes, po to paliekame ant įkaitintos įkaitintos plytos uždengtus pastovėti 40 minučių. Tuomet pastebime, kad grikiai užima visą dubenį, įpilame linų sėmenų porą šaukštų, išmaišome, ir kiek atvėsintą košę kertame į sveikatą be jokių uogų. Sotumo jausmą turėsime bent pusę dienos!!!
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.