Keistas pavadinimas, o tai yra paprasčiausias lydytas sviestas, kurį kiekviena kaimo šeimininkė mokėjo pasidaryti, kad sviestas nesugestų. Čia gi "VIARSLINYKAI" priveža jo iš velniai žino kur ir išsijuosę reklamuoja, norėdami parduoti už auksinę kainą. Sviestas yra sviestas, jo sudėtis irgi puikiai žinoma. Lydytas ar šviežias - pasirinkit.
Tai
Tai,
Aliejus ar sviestas? Ar vertimas tik automatinis ir netikrinta?
Penas šonas
Penas šonas,
Jeigu natūralus sviestas. turi cholesterolio , tai lyditas jau ne .žurnalistas vėl nugrybavo . Kad būtų dar geresnis reik nunešt pas Kunigėli , anas pakrapija šventu vandeneliu iš po krano , ir sviestas taps stebuklingu . Bukas žurnalistas .
Zinantis
Zinantis,
Teigiama, - kas teigia? Teksto autorius? Aš siūlau valgyti kasdien po šaukštą parako jame tiek pat sveiko aliejaus kaip ir ghi svieste, tik svarbu testamente nurodyti kad kremacija gali būti pavojinga..
Skaitytojas
Skaitytojas,
Tai apsispręskit pagaliau,kas tas ghi-sviestas ar aliejus.
Rasa
Rasa,
Tai tas kaitintas sviestas Ghi sveikiau už paprastą sviestą?
Ghi
Ghi,
Jei jau rašot straipsnį,tai nors paaiškinkit žmonėms,kas tas GHI.Juos skaito ne tik profesoriai.
,
Koks gi tai sviestas- lietuviškai ???
Pensininkas
Pensininkas,
Nu tai raseivos tai nuo kada sviestas tapo aliejum
Raimucka
Raimucka,
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Raimucka
Raimucka,
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Raimucka
Raimucka,
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Raimucka
Raimucka,
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Raimucka
Raimucka,
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Raimucka
Raimucka,
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Raimucka
Raimucka,
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Raimucka
Raimucka,
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Raimucka
Raimucka,
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Raimucka
Raimucka,
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Raimucka
Raimucka,
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Keistas pavadinimas, o tai yra paprasčiausias lydytas sviestas, kurį kiekviena kaimo šeimininkė mokėjo pasidaryti, kad sviestas nesugestų. Čia gi "VIARSLINYKAI" priveža jo iš velniai žino kur ir išsijuosę reklamuoja, norėdami parduoti už auksinę kainą. Sviestas yra sviestas, jo sudėtis irgi puikiai žinoma. Lydytas ar šviežias - pasirinkit.
Aliejus ar sviestas? Ar vertimas tik automatinis ir netikrinta?
Jeigu natūralus sviestas. turi cholesterolio , tai lyditas jau ne .žurnalistas vėl nugrybavo . Kad būtų dar geresnis reik nunešt pas Kunigėli , anas pakrapija šventu vandeneliu iš po krano , ir sviestas taps stebuklingu . Bukas žurnalistas .
Teigiama, - kas teigia? Teksto autorius? Aš siūlau valgyti kasdien po šaukštą parako jame tiek pat sveiko aliejaus kaip ir ghi svieste, tik svarbu testamente nurodyti kad kremacija gali būti pavojinga..
Tai apsispręskit pagaliau,kas tas ghi-sviestas ar aliejus.
Tai tas kaitintas sviestas Ghi sveikiau už paprastą sviestą?
Jei jau rašot straipsnį,tai nors paaiškinkit žmonėms,kas tas GHI.Juos skaito ne tik profesoriai.
Koks gi tai sviestas- lietuviškai ???
Nu tai raseivos tai nuo kada sviestas tapo aliejum
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Zmogui viska reikia valgyti su saiku ir bus viskas gerai
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.