Pažymima, kad šie maisto produktai vienodai patiks ir jūsų skonio receptoriams, ir bicepsui.
Kiaušiniai. pasižymi dideliu biologiniu prieinamumu, o tai reiškia, kad organizmas lengvai virškina ir panaudoja iš jų gautus baltymus. Kiaušinių baltymai yra beveik gryni baltymai.
Vištienos krūtinėlė. Vištienos krūtinėlėje ne tik gausu baltymų, bet ir mažai riebalų, kai ji valgoma be odos.
Be to, yra beveik begalė jos paruošimo būdų, kurie neleis jums nuobodžiauti, jei vištiena yra svarbi jūsų mitybos raciono dalis.
Liesa jautiena. Daugelis žmonių vengia raudonos mėsos, tačiau liesa jautiena yra puikus baltymų šaltinis. Svarbiausia ją valgyti saikingai.
Jūros gėrybės. Lašiša yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško baltymų jūros gėrybių skyriuje, ir ne veltui - jos nauda neapsiriboja vien baltymais.
Joje taip pat yra omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių, geležies, cholino, vitamino B12, vitamino D, seleno ir, žinoma, daug baltymų.
Ankštinės daržovės. Tai įvairių rūšių pupelės ir žirniai, pavyzdžiui, juodosios pupelės, avinžirniai ir lęšiai.
Juose gausu baltymų, skaidulų ir daugelio pagrindinių maistinių medžiagų, įskaitant kalcį, kalį, magnį ir geležį.
Rašyti komentarą