Pasigrožėti nematytais automobiliais rinkosi šimtai

Pasigrožėti nematytais automobiliais rinkosi šimtai

Vasaros sezoną nusprendę atidaryti "automanai" nustebo susidomėjusių žiūrovų gausa, o žiūrovai stebėjosi išskirtiniais ir nematytais automobiliais. Šitaip įvyko pirmą kartą organizuota išskirtinė automobilių paroda "Memel Motor Fest '15".

Nors šeštadienis pasižymėjo gausa renginių ne tik Klaipėdos mieste, bet ir rajone, atrodo, kad klaipėdiečius labiausiai suviliojo galimybė pasigrožėti naujoviškais ir senoviškais, patobulintais ir išpuoselėtais automobiliais.

Šalia Klaipėdos vasaros estrados vykęs "Memel Motor Fest '15" sutraukė šimtus klaipėdiečių - savo automobiliais į išskirtinę automobilių parodą atvykę miestelėnai "užkišo" ne tik šalia buvusias stovėjimo aikšteles, tačiau ir gyventojų kiemus.

O buvo ko. Ant keliuko į vasaros estradą išrikiuoti šimtai automobilių ne tik džiugino svečių akį, bet ir stebino. "Automanai" galėjo pasigrožėti tokiais automobiliais, kaip perdaryti "Honda Civic", "Wokswagen Golf" ar įvairių serijų BMW, tačiau ir "Porsche 911", "Nissan Skyline GT-R" ir net "moksvičiais".

Beje, kone pusė išrikiuotų automobilių buvo "BMW" markės. Renginio organizatoriai nesistebi tokia tendencija - Klaipėdoje iti gausu "BMW" fanų.

Automobilių savininkai savo mašinas leido liesti ne tik akimis, tačiau ir rankomis. Šie mielai atsakė į susidomėjusių žiūrovų klausimus, leido įsėsti į automobilio vidų bei nusifotografuoti.

Viso renginio metu automobiliai buvo vertinami net dešimčiai nominacijų: "Mis Amerika", "Mis Vokietija", "Mis Europa", "Mis TSRS", "Mis JDM", "Mis Interjeras", "Mis Variklio skyrius", "Mis Klasika", "Mis Sport Car", "Mis 4×4".

Viso renginio metu už labiausiai patikusius egzempliorius balsavo žiūrovai, o jų balsai bus sumuojami kartu su komisijos vertinimais, kuri vertino techniką visos šventės metu.

Renginio organizatoriai džiaugėsi, jog paroda susidomėjo tiek daug miestelėnų.

"Renginio tikslas nėra supriešinti automobilių markių vairuotojus ar būtinai kažką laimėti. Šio renginio tikslas - suburti įvairius automobilių klubus bei pavienius "automanus", turinčius skirtingo laikotarpio automobilius ar atstovaujančius įvairioms automobilių puošybos sritims tam, kad uostamiestyje kartu pasitiktų šilčiausią metų sezoną bei turėtų galimybę vieni su kitais praleisti popietę su kavos puodeliu tarp kitų tokių pačių "benzingalvių", - dar iki renginio sakė "Memel Motor Fest '15" organizatoriai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder